joomla template

image image image
 
 
 
1 2 3

500
590 ден месечно
Брзина до 5 Mbps
Сообраќај 100 Gb
1000
1180 ден месечно
Брзина до 5 Mbps
Сообраќај 200 Gb
Fair Use Unlimited
1888 ден месечно
Брзина до 5 Mbps
Сообраќај Неограничен
​​​​

* Цените на пакетите важат со договор на една година.

 

За веќе понудените пакети постои опција custom packet кој се креира според потребите на клиентот